Eliteserien: Helgens tips

03/11/2018

Våre vurderinger av den 28. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 28. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra MrGreen

Stabæk - Kristiansund BK (0-1)        H         3,20

Rosenborg – Odd       B         7,00

Haugesund – Ranheim           H         1,65

Sandefjord Fotball - Start (1-0)          U         4,10

Brann – Strømsgodset            H         1,75

Lillestrøm - Bodø/Glimt        U         3,40

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Tromsø - Molde

2-1-9 på de ti tolv siste og tre strake tap for Tromsø. Søndag følte laget seg snytt for scoring og ett poeng i bortemøtet med Odds. Mushaga Bakenga ble skadet rett før slutt og måtte operere denne uken. 1-2-tap i det omvendte møtet 2. april, 2-1-5 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Molde holder bronseplassen. Kun to poeng skiller opp til Brann og sølvet. 5-2-0 på de syv siste etter at 0-1 ved pause ble snudd til 3-1-seier borte mot Start mandag. Vi satser på Molde-seier med minst to måls margin.

 

Vålerenga – Sarpsborg 08

Vålerenga kommer fra to svake forestillinger mot Kristiansund og Strømsgodset som begge har endt med 0-2-tap. Erik Israelsson var tilbake sist, Aron Dønnum, Daniel Fredheim Holm og Mohammed Abu manglet. 0-3-tap i det omvendte møtet 2. april, tap også i de to siste tilsvarende oppgjørene. Etter 77 dager på rad uten seier i Eliteserien slo Europa League-deltaker Sarpsborg 08 tilbake mot Haugesund søndag. Bjørn Inge Utvik er fortsatt skadet. Vi tror gjestene igjen retter oppmerksomheten mot Europa League og spiller hjemmeseier med minst to måls margin til spennende odds.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra MrGreen

Tromsø - Molde (1-0) B         3,05

Vålerenga - Sarpsborg 08 (0-1)         H         3,75

Tipsfotball

 

Bookietest2019