Dominic Solanke klar for Bournemouth

04/01/2019

Den tidligere Liverpool-spissen fikk bare halvannet år på Anfield.

Dominic Solanke har blitt solgt til Bournemouth, og prislappen regnes å ligge på rundt 19 millioner pund. 21-åringen kom til Liverpool i sommeren 2017 på fri overgang fra Chelsea, og de helrøde har dermed solgt med god profitt. Solanke var ventet å gå til Crystal Palace på lån, men da the Cherries kom på banen, var valget enkelt for den lovende, engelske spissen.

- Jeg syns klubben er på rett vei. De har vært virkelig gode i Premier League de siste sesongene og greid noen fine tabellplasseringer. Jeg tror dette er en bra klubb å være, spesielt for en i min alder. Jeg snakket med manageren i morges. Han er en virkelig bra fyr, og etter å ha studert Premier League fra nært hold, vet jeg godt hvilken type manager han er, sier Solanke til sin nye klubbs hjemmesider.

Den engelske spissen fikk 27 kamper for Liverpool, men scoret kun ett mål. Denne sesongen har han ikke fått ett eneste minutt for ligalederne. Bournemouth har også sikret seg Liverpools høyreback, Nathaniel Clyne, på lån frem til sesongslutt.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18