Dagens håndballgodbiter

08/12/2017

Vi gir deg våre tre beste spill i kveldens runde av Håndball-VM

Nederland – Tyskland (18.00)

Nederland med kniven på strupen

Siste kamp i gruppe D i håndball VM i Tyskland. Begge lag er sikret avansement til 1/8-finalen, men rekkefølgen på tabellen vil bety mye, spesielt for Nederland.

En jevn gruppe D ser vertsnasjon som tabelleder før siste runde. Tyskland må vinne denne for å være sikker på å vinne gruppen, noe som gir billigere vei videre i mesterskapet. Serbia og Sør-Korea møtes senere på kvelden, og dermed kan ingen av disse to lagene spille på resultat. Tyskland leverte kun uavgjort mot Serbia, men vant med fem mot Sør-Korea. Sett solide ut med syv poeng av åtte mulige.

Nederland skuffet noe med tap for Sør Korea, men hamret ned Kina og Kamerun før det ble 27-27 mot Serbia. Ligger på den veldig kjipe fjerdeplassen og det er høyst trolig det samme som å få Russland i 1/8-finalen. Må gå for seier her, selv om uavgjort kan rekke til 3. plass.

For en kamp dette blir! Det er nå Nederlands matchvinnere må stå fram, for her blir det et lurveleven fra tribunen. Vi trykker til med Nederland -1,5 hos Unibet til spennende 2.02. Dette blir jevnt, men ingen av lagene vil prøve å ri på en knapp ledelse i en kamp som dette.

Spillet: Nederland -1,5 mål til 2,02 i odds hos Unibet

 

Danmark – Russland (20.30)

Sultne russiske binner er dårlig danskenytt

Siste kamp i gruppe C i håndball-VM i Tyskland. Begge lag er sikret avansement til 1/8-finalen, og mye skal gå feil for danskene for at de ikke er minimum gruppetoer. Må gruse Russland her for å vinne gruppen - det skjer ikke.

Russland med en nestenulykke mot lille Japan, men har ellers feid all motstand til side i full pott på fire kamper. Sikrer gruppeseieren med uavgjort, men Trefilov tillater neppe en halvslapp avslutning på gruppespillet, og dette kan fort bli drøy kost for Danmark.

Danmark har fordelen av at Montenegro og Brasil er ferdigspilt før denne kampen starter. Tar Brasil poeng der er 2. plassen i boks uansett utfall av denne. Sleit seg til knapp seier mot Brasil og ble slått solid av Montenegro. Får det ikke lett her. Vi prøver et rapp på Russland -2,5 til 1,82 hos Unibet.

Spillet: Russland -2,5 mål til 1,82 i odds hos Unibet

Norge – Sverige (20.30)

Sverige får så fletta flagrer?

Siste kamp i gruppe B i håndball-VM i Tyskland. Begge lagene er sikret avansement til 1/8- finalen, men gruppeseieren er ikke sikret for Norge før denne kampen.

Dette er to lag som har etterlatt to forskjellige inntrykk så langt. Norge har levert som forventet, men briljert i perioder av kampene sine i tillegg. Feide Tsjekkia av parketten før pause i går, og lot "b-laget" fullføre til overlegen seier. Tatt ned fire av fire, og trenger bare uavgjort for å vinne gruppen. Da blir det lettere vei videre, mot nummer fire i gruppe A. Keeperspill i verdensklasse, solid forsvarsspill og som forventet framover.

Sverige tapte åpningskampen 30-33 mot Polen, og har sett forferdelig frynsete ut bakover gjennom hele gruppespillet. Bare tidvis gode mot Argentina torsdag også, selv om man naturligvis aldri var truet mot et av de svakeste lagene i VM. Gruppetoer med tre av fire før møtet med det beste laget i gruppen. Kommer til å få det brennhett rundt ørene her.

Unibets 2,43 for Norge - 6,5 får innsatsen i et tøft spill fra vår side. Sverige har ikke sett bra ut bakover, og her får vår kjære nabo fort så fletta flagrer. Sorry Sverige!

Spillet: Norge -6,5 mål til 2,43 i odds hos Unibet


Rolf Hansen

 

Bookietest2019