Coutinho drømmer om Anfield-retur

07/04/2019

Barcelona-esset håper å kunne feie Manchester United av banen i den kommende kvartfinalen i Champions League.

Barcelona møter som kjent Manchester United i kvartfinalen i Champions League, og det første oppgjøret finner sted på Old Trafford førstkommende onsdag, med retur på Camp Nou en snau uke senere. Blaugrana er store favoritter til å avansere på Ole Gunnar Solskjærs bekostning, men de røde djevlene hadde som kjent oddsen mot seg, også i åttedelsfinalen mot PSG.

Onsdagens gigantmøte i Manchester betyr retur til engelsk jord for den tidligere Liverpool-duoen Luis Suárez og Philippe Coutinho. Brasilianeren har hatt sine opp- og nedturer på Camp Nou siden overgangen til Barcelona for litt over ett år siden, men er i ferd med å finne seg mer og mer til rette hos de spanske gigantene.

Før onsdagens møte med United, innrømmer Coutinho at hans forkjærlighet for hans tidligere arbeidsgiver, Liverpool, betyr at det vil bety ekstra om han, Lionel Messi og kompani står igjen som seierherrer etter to kamper.

- Jeg vet hvor mye kampene mot Manchester United betyr, det lærte jeg i Liverpool. Det ligger klistret i minnet mitt, og selv om jeg spiller for et annet lag nå, vil det gi meg dobbel tilfredsstillelse å slå United ut av Europa, sier 26-åringen til Daily Mirror.

Skulle Barcelona og Liverpool avansere til semifinalen, kommer disse to klubbene til å møte hverandre. Liverpool, som møter Porto i sin kvartfinale er også store favoritter til avansement, og Coutinho håper på et gjensyn med sin tidligere lekegrind, Anfield.

- Det ville være en drøm å få spille på Anfield igjen, og det vil helt sikkert bli en eksplosjon av følelser. Men, jeg må være ærlig og si jeg heller ville foretrukket å møte dem i finalen. Jeg er glad for at de gjør det godt denne sesongen. Jürgen Klopp er en fantastisk trener, og det var bare et spørsmål om tid før de kom til å spille slik de gjør nå, mener den dribleglade brasilianeren.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019