Champions League: Tirsdagens tips!

05/11/2019

Våre vurderinger av tirsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til tirsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos LeoVegas og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Liverpool - KRC Genk (begge scorer)          Ja         2,06

Napoli - FC Salzburg H         1,85    

Barcelona - Slavia Praha (begge scorer)       Ja         1,91

Zenit St. Petersburg - RB Leipzig (o/u 2.5)  Over    1,67

Lyon – Benfica           B         3,70

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter:

Borussia Dortmund – Inter

Gruppe F i Champions League. Borussia Dortmund med fire poeng på de tre første kampene og holder 3. plassen i gruppen. Det første tapet kom borte mot dagens motstander for to uker siden til tross for at målvakt Roman Bürki reddet straffespark. Merk at tyskerne har gått målløse av banen i sine tre siste europacupkamper her hjemme. 5-4-1 på de ti første i den hjemlige ligaen etter at Wolfsburg ble slått 3-0 her lørdag. Der var Mario Gözte (mb) tilbake, men Marcel Schmelzer (f) manglet. Sistnevnte er sammen med Marco Reus (mb) usikker til denne kampen. Inter ligger á poeng med vertene. I den eneste bortekampen ble 1-0-ledelse ved pause til 1-2-tap for Barcelona. 9-1-1 på de elleve første kampene i den italienske serien. Danilo D’Ambrosio (f), Alexis Sánchez (a) og Kwadwo Asamoah (f) sto over med skader mot Bologna lørdag. Her mangler også Roberto Gagliardini (mb).

Chelsea – Ajax

Gruppe H i Champions League. Chelsea åpnet gruppen med hjemmetap for Valencia, men har slått tilbake med to strake borteseirer. Vertene ligger dermed á poeng med dagens motstander på toppen av tabellen. Scoring fire minutter før slutt avgjorde i det omvendte møtet for to uker siden. Der ble laget reddet av stolpen. London-klubben er i strålende form med åtte seirer på de ni siste i alle turneringer. N’Golo Kanté (mb), Ross Barkley (mb) og Andreas Christensen (f) er usikre, Ruben Loftus-Cheek (mb) og Antonio Rüdiger (f) er skadet. Ajax med to imponerende 3-0-seirer før hjemmetapet sist. Fantastisk start på den nederlandske ligaen med 10-2-0 på de tolv første kampene. Fredag ledet gjestene 3-0 etter 20 minutter borte mot PEC Zwolle, men to reduseringer skapte spenning. Edson Álvarez (mb) er usikker til denne kampen.

Valencia – Lille

Gruppe H i Champions League. Valencia åpnet med sterk borteseier mot Chelsea, men har siden tatt ett poeng på to kamper. 1-1 i det omvendte møtet for to uker siden. Der tok spanjolene ledelsen etter en drøy time, men ble redusert til ti mann og seieren røk fem minutter på overtid. Utviste Mouctar Diakhaby (f) er suspendert i denne kampen. Lørdag ble 0-1 snudd til 2-1-seier borte mot Espanyol. Francis Coquelin (mb) og Gonçalo Guedes (mb) er skadet mens Carlos Soler (mb), Kevin Gameiro (a) og Rubén Sobrino (a) er usikre til denne kampen. Lille med ett poeng på de tre første kampene og ligger sist i gruppen. Totalt 0-2-4 på de seks siste bortekampene ute i Europa. I Ligue 1 har gjestene fortsatt ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Timothy Weah (a) er fortsatt skadet.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Borussia Dortmund – Inter    B         3,50

Chelsea – Ajax           H         1,79

Valencia – Lille          B         4,10


Tipsfotball

 

Bookietest2019