Bundesliga streames gratis på Unibet

15/05/2020

Tysk toppfotball gjør comeback, og du kan se den helt gratis.

Bundesliga er endelig tilbake på lørdag. I tillegg til det vanlige oddstilbudet, kan alle som spiller hos Unibet streame kampene gratis. Det forteller Unibets norske PR-sjef Martin Bekkelien til Tips.

  • Dette er noe vi har tilbudt lenge, men det er selvfølgelig ekstra stas nå som fotballen endelig vender tilbake etter et langvarig opphold. Jeg tror vi alle gleder oss til å få fotballen og normaliteten tilbake.

LES OGSÅ: Helgens Preview, tysk Bundesliga

Det er ingen småkamp det er snakk om når det først braker løs. Det tradisjonsrike oppgjøret mellom Dortmund og Schalke kalles «alle derbyers mor», og i år blir det trolig ekstra intenst.

  • Rivierderby mellom Dortmund og Schalke er jo et kjempeoppgjør til vanlig. Når vi legger til at det er den første kampen med europeisk toppfotball på flere måneder så er det klart det blir ekstra spesielt. I tillegg gir jo Haaland det hele en ekstra dimensjon sett med norske øyne.

Oppgjøret streames altså på Unibet fra kl 1530 lørdag. I tillegg til Bundesliga streamer Unibet også mange andre ligaer, blant annet La Liga og Serie A så snart disse starter opp igjen. Normalt streames også Ligue 1, Eresdivisie og belgisk Jupiler Pro League, men disse ligaene kommer ikke tilbake før til høsten.

Bekkelien legger til at det eneste som kreves for å se kampene gratis er at man enten har penger på spillkontoen eller har plassert et spill de siste 24 timene.

  • Man behøver ikke ha spilt på den aktuelle kampen for å se den, så lenge man enten har penger på konto eller har plassert et spill i løpet av det siste døgnet. Men det er klart, kampen blir jo ekstra spennende om man plasserer et spill eller to, avslutter Bekkelien. 

Tips

Bookietest2019