Betaler ut for Liverpool-tittel

09/01/2020

Spillgiganten Betsson har minimal tro på at Liverpool kan innhentes, og betaler allerede nå ut for rød tittel.

Spilletilbyderen Betsson.com mener Liverpool umulig kan innhentes i tet på Premier League-tabellen, og selskapet har nå betalt ut gevinst til alle som har singelspill på de røde som Premier League-mestere sesongen 2019/2020.

- Det er bare å gratulere de som har tippet at Liverpool vinner serien denne sesongen. Vi mener at sannsynligheten for at de kaster bort den ledelsen de har opparbeidet seg er så godt som fraværende. Derfor velger vi å betale ut alle enkeltspill på seriegull til Jürgen Klopp og hans lag. Spillerne vil allerede nå finne utbetalingen på sin konto, forteller pressesjef i Betsson, Joakim Ingebrigtsen.

Lørdag står Tottenham på motsatt banehalvdel, og normalt ville bortekamp mot Spurs bli sett på som en av sesongens vanskeligste kamper. Men laget ledet av Jose Mourinho har slitt den siste tiden, og Liverpool er klare favoritter til storkampen. Derfor velger Betsson å betale ut på tittelspill allerede nå, og frykter ikke hva et eventuelt poengtap til helgen vil ha å si for Liverpools sjanser til å bli ligamester.
- Akkurat nå er oddsen på borteseier rundt 1,70, og vi regner med den kommer til å synke inn mot kampstart. Lagenes form tatt i betraktning bør dette bli tre nye poeng til Liverpool, og skulle de gå på en smell tror vi ikke det vil ha mye å si med tanke på deres sjanser til å ta gullet til slutt. I det store bildet er de for suverene, forklarer Ingebrigtsen. 


Kim Marki

Bookietest2019