Avspark – igjen

11/06/2019

Etter 14 dagers pause er Eliteserien omsider tilbake.

To trøstesløse landskamper er historie, og fra helgen av kan vi igjen konsentrere oss om Eliteserien. Og i den norske serien finnes det fortsatt muligheter for alle. Molde topper, men har tapt tre av første elleve kamper. Bare målforskjellen skiller ned til Odd, og Dag-Eilev Fagermos menn har så langt vært seriens klart mest stabile lag. Syv seirer, en uavgjort og bare ett tap er notert fra første ni kamper. Skiens-laget reiser denne helgen til Sarpsborg, for å møte det som - sammen med Rosenborg - har vært sesongens store skuffelse. 

Sarpsborg er under streken sammen med Tromsø og Stabæk, men det er kort vei opp for dem alle. I Stabæk nærmer det seg dessuten storstilt comeback for Jan Jönsson. Svensken gjorde stor suksess i sitt forrige opphold på Nadderud, og ønskes nå varmt velkommen som erstatter for Henning Berg som nylig meldte flytting til varmere breddegrader. Jönsson gis gode muligheter til å få et vellykket comeback, når bæringene får besøk av tabelljumbo Tromsø. 

Rundens storkamp er Rosenborg mot Vålerenga, men da mest grunnet lagenes historie og potensial. Enga ankommer helgens kamp med ferskt 0-3-tap mot LSK på samvittigheten, mens Rosenborg som kjent bare bare har vunnet tre av ti kamper. De to siste er imidlertid vunnet, og kan hende har det omsider løsnet for trønderne. 

Eliteserielagene har spilt alt fra åtte til elleve kamper, og tabellen er derfor fortsatt svært vanskelig lesning. Kan hende blir man klokere etter helgens runde. Vi har i kjent stil sjekket oddsen, og slik ser det ut om man krysser av for oddsfavorittene hos de ulike spilltilbyderne. Norgesmester Coolbet gir best betingelser, foran Nordicbet og Unibet:


Tips

Bookietest2019