- Arsenal er klubben i London

11/09/2019

The Gunners-keeper Bernd Leno er ikke i tvil om hvilket lag som gjelder i den engelske hovedstaden.

- Det kan ikke sammenlignes. Selvsagt er Arsenal en verdensklubb, den klubben i London. Ikke Chelsea, ikke Tottenham – Arsenal er den klubben med fans over hele verden. Uansett hvor vi er, det være seg i USA eller Asia, så er det mange Arsenal-fans overalt, sier Bernd Leno til tyske Sport Bild.

Arsenal-keeperen nører oppunder London-rivalriene i byen, bare noen uker etter at the Gunners og Tottenham utkjempet nok et pulserende Nord-London-derby på Emirates for noen uker siden. Kampen endte som kjent 2-2.

Foreløpig er det imidlertid ingen av de ovennevnte lagene som har vært det beste laget i byen hittil denne sesongen. Før helges ligarunde, er det Crystal Palace som har kommet best i gang, og ligger på fjerdeplass etter fire runder. Arsenal følger hakk i hæl, mens Tottenham og Chelsea ligger på henholdsvis 9. og 11. plass. Til helgen får vi servert nok et London-derby når Spurs og Palace skal gjøre opp om poengene, mens Chelsea har en vrien bortematch i vente mot Wolves. Arsenal skal opp mot seiersløse Watford på Vicerage Road.

Hvis du tror Arsenal og Crystal Palace fortsetter poengfangsten, kan det være verdt å sette noen penger hos Unibet, som tilbyr markedsledende odds på det som vil være en sensasjonell oddsdobbel.  


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019