- Alle vet City er bedre enn Liverpool

06/11/2018

Til tross for Manchester Citys suverenitet, tror likevel Jamie Carragher at hans gamle klubb kan hamle opp med de regjerende ligamesterne.

Etter at Liverpool spilte 1-1 mot Arsenal lørdag kveld, hadde Manchester City muligheten til å få en luke på to poeng da de møtte Southampton hjemme søndag ettermiddag. Den sjansen grep the Citizens med begge hender, og ga seg ikke før det stod 6-1 på resultattavla på Etihad. Manchester City har sett nærmest uovervinnelige ut denne sesongen, men både Chelsea og Liverpool gjør det beste de kan for ikke å tape for mye terreng.

Faktisk er det første gang på 39 år at tre lag i den øverste divisjonen har gått ubeseiret etter 11 kamper. Den tidligere midtstopperen Jamie Carragher var aldri med på å vinne ligagull med sitt kjære Liverpool, men Carragher, som nå jobber som ekspert for Sky Sports, mener likevel the Reds har en fair sjanse på et etterlengtet ligagull denne sesongen.

- Etter reaksjonene å dømme, skulle man tro Liverpool tapte ligagullet mot Arsenal. Manchester City er bare to poeng foran, det er lenge igjen. Alle vet at Man City er bedre enn Liverpool, det er helt greit. Det betyr ikke at Liverpool ikke kan vinne ligaen. Jeg tror Liverpools håp ligger i at City går lang i Champions League og at mesteparten av fokuset deres ligger der, sier Carragher til Sky Sports.

Liverpool tar neste helg imot tabelljumbo Fulham, mens Manchester City ønsker nabo og erkefiende Manchester United velkommen til Etihad.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019