Chelsea og Ajax enige om Ziyech

13/02/2020

Chelsea har gjort sitt første kjøp siden transferforbudet ble opphevet.

Den ettertraktede Ajax-vingen Hakim Ziyech virker å opp på Stamford Bridge i den engelske hovedstaden. Lampard og Chelsea var interessert i å hente 26-åringen allerede i januarvinduet, men nederlenderne var ikke villige til å gi slipp på spilleren midt i sesong. Partene har imidlertid fortsatt samtalene også etter at vinduet ble stengt, og torsdag ble det bekreftet at partene har kommet til enighet. Marokkaneren returnerte etter skade, da han denne uken fikk de siste ti minuttene i 3-0-seieren mot Vitesse i den nederlandske cupen. Ajax-manager Erik Ten Hag innrømmet da etter kamp at ting var på gang.

–Nyhetene om Ziyech er ikke overraskende. Våre mest profilerte spillere er ettertraktet vare, og det er naturligvis bare hyggelig. Jeg vet hvilke klubber Hakim har i kikkerten, og jeg kan si så mye som at Chelsea er en fantastisk klubb. Jeg er glad på hans vegne når ting er avgjort, sier Ajax-bossen til nederlandsk presse.

Ajax og Chelsea er enige om overgangssum pålydende 40 millioner euro, og overgangen vil bli gjort gjeldende fra etter inneværende sesong. Da naturligvis med betingelse at Ziyech kommer til enighet med Chelsea om sin personlige avtale. 


Kim Marki

Bookietest2019