Wagner forlenger med Terriers

30/05/2018

Huddersfield har forlenget kontrakten med sin tyske suksessmanager David Wagner.

Få hadde trodd at David Wagner skulle lykkes med å ta Huddersfield opp til Premier League, og enda færre trodde han skulle klare å holde de der. Men, i sin første sesong i det ypperste selskap, maktet the Terriers å beholde plassen i Englands øverste divisjon, noe som var nærmest utenkelig før sesongstart. Mange hadde sett for seg at suksessmanageren ville være en ettertraktet kandidat for managerløse klubber i sommer, men nå virker det som Huddersfield vil lykkes med å beholde tyskeren.

Tirsdag ettermiddag ble det nemlig bekreftet at klubben har forlenget sin kontrakt med Wagner, i en avtale som gjelder de tre neste årene. Kontrakten sørger for at 46-åringen blir en av de best betalte managerne utenfor topp seks i Premier League, og formannen i klubben, Dean Hoyle, er strålende fornøyd.

- Jeg forstår at David er såpass ettertraktet, med tanke på hva han har oppnådd her. Han er en meget talentfull trener og har spilt en stor rolle i transformasjonen Huddersfield har gjennomgått. Jeg hadde imidlertid ingen tvil rundt Davids fremtid. Gang på gang har han vist sin dedikasjon til Huddersfield, og omvendt, sier Terriers-formannen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019