Villa-legende vil bli klubbens nye manager

05/10/2018

En tidligere storscorer på Villa Park har sagt seg svært interessert i den ledige jobben som manager for Aston Villa.

Dwight Yorke spilte for Aston Villa mellom 1989 og 1998, før han ble solgt til Manchester United, og rakk å notere seg for 73 ligamål på 232 kamper før avreise til Old Trafford. 46-åringen, som la opp som spiller i 2009, nyter legendestatus på Villa Park, og har en helt spesiell plass i hjertene til Villa-fansen.

Onsdag ble Steve Bruce sparket som klubbens manager, og Yorke vil gjerne være Bruces arvtaker. Til tross for at 46-åringen kun har vært assistentmanager for Trinidad og Tobago en kort periode, mener han likevel at han er kvalifisert til å ta jobben som Villas manager.

- Jeg vet jeg kan dra dit, få laget til å spille god fotball og rykke opp. Når jeg ser Villa sliter, så ønsker jeg å hjelpe. Folk forbinder meg med Man Utd, men det er med Aston Villa det hele startet. Jeg har en brennende ambisjoner, så vel som tro og målbevissthet. Jeg har en forbindelse med fansen, noe jeg er sikker på vil være en massiv fordel, sier den tidligere Villa-spissen til Daily Mirror.

Fredag avslørte Villas midlertidige manager, Kevin MacDonald, at klubben allerede har begynt å se på mulige kandidater og det er ventet at Midlands-klubben vil ha på plass sin nye sjef før møtet med Swansea 20. oktober.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18