Vil forlenge med Sessegnon

28/09/2018

Ryan Sessesgnons kontrakt med Fulham går ut om under to år, og londonerne er svært ivrige etter å forlange avtalen med vidunderbarnet.

Ryan Sessegnon har tatt engelsk fotball med storm etter at han slo igjennom i Fulham, og ble sågar kåret til sesongens spiller i Championship forrige sesong. Han var følgelig en viktig brikke i Fulham-laget som rykket opp til Premier League, og 18-åringen har beholdt plassen i førsteelleveren på Craven Cottage denne sesongen.

Sessegnon har blitt linket til øyrikets største klubber helt siden debuten med Fulham i 2016, og klubben var svært fornøyde med at de lyktes å beholde ham får comeback-sesongen i Premier League. Stortalentet har imidlertid under to år igjen av kontrakten med the Cottagers, og om bare litt over et år kan klubber forhandle om en forhåndskontrakt med ham. Ikke rart da, at manager Slavisa Jokanovic er svært ivrig etter å få på plass en kontraktsforlengelse.

- Det er ikke i mine hender, men jeg tror alle vet han er en viktig spiller. Jeg vil 100 prosent støtte og oppmuntre spilleren til å signere en ny kontrakt med oss. Utover hva jeg sier til ham, er det opp til hans familie, agent og folkene rundt ham. Jeg vil være veldig fornøyd om han skriver under, sier Fulham-sjefen ifølge Sky Sports.

Londonernes neste oppgave venter på lørdag, når de møter Everton på Goodison Park.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18