- Vi er ikke nervøse

04/02/2019

Xherdan Shaqiri bedyrer det ikke eksisterer nerver i Liverpool-leiren, til tross for at de helrøde er nærmere et ligagull enn de har vært på nær 30 år.

Liverpool møter i kveld West Ham på London Stadium for å gjøre opp om tre livsviktige poeng i toppen av tabellen. Manchester Citys seier mot Arsenal i går, betyr at de helrøde kjenner pusten av Pep Guardiolas menn i nakken, og bør helst ha alle tre poengene mot Hammers i kveld for å beholde favorittstempelet på det forjettede ligagullet.

Forrige ligakamp klarte Liverpool bare 1-1 hjemme mot Leicester, og har dermed alt press på sine skuldre før kveldens forestilling i hovedstaden. Likevel insisterer Liverpools midtbanespiller, Xherdan Shaqiri, at verken han eller lagkameratene kjenner på presset.

- Jeg ser ingen nerver her. Vi jobber hver eneste dag. Vi tar det kamp for kamp og vi er mentalt innstilt på å beholde tabelltoppen frem til mai. Kan hende er fansen mer nervøse enn oss, det er normalt. Det var det samme i Bayern München. Vi blir ikke nervøse. Vi spiller bare vårt spill og forsøker å vinne kamper og jobbe hardt på trening, sier sveitseren til Sky Sports News.

Før kveldens duell på London Stadium, har Liverpool et forsprang på to poeng til Manchester City med én kamp mindre spilt.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019