VAR ødelegger odds-NM også

24/11/2019

Det er bare rør i VAR-bussen og det ødelegger faktisk også for odds-NM.

Det er siste dag av uke 2 i odds-NM, og fortsatt kan man vinne en tur til fotballfest i sommer i regi av Norges beste bookmaker, Coolbet.
Thora Andrea Arntzen hadde vinnerkupongen inne - helt til gutta i VAR-bussen bestemte seg for et siste sprell lørdagskveld.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, men VAR i England er en komedie - og dette vi endrer bare i grove feil er det dummeste fotballverden har sett. Dommerne forsvarer hverandre, og må slutte med å bare endre grove feil-vurderinger. Bruk VAR som i andre land og som et godt verktøy. Er det feil, så er det feil og vi endrer. Det er ikke noe som heter litt straffe, litt mål eller litt rødt kort. Det er enten straffe, mål eller rødt kort, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com og legger til:

- Før jublet vi fotballfans for scoringer. Nå venter vi til å juble til VAR har sagt sitt. Det er en parodi hver helg, og nye ting hver uke. Noe er hands for enkelte lag - ikke for andre. Noen for rødt for en takling som ikke andre får. 

I Odds-NM er reglene enkle. Du skal sette høyest odds fordelt i løpet av uken og kan sette en kupong hver dag (maks tre kamper)
- Her endrer vi ikke på treff eller ikke treff. Det er ikke noen VAR-jury her, sier Mikael Mellqvist.

Her har vi samlet dagens 14 mest interessante kamper og oddsen viser at du får bra verdi å velge spill hos Norges beste bookmaker også søndag.

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019