- United må sparke Mourinho

03/12/2018

Den engelske fotballforfatteren og journalisten Adam Crafton mener Man Utd må kvitte seg med manager José Mourinho.

Høstens managerkarusell er for alvor i gang etter at Southampton tidligere i dag avskjediget Mark Hughes og hans stab. Og på Old Trafford vokser misnøyen med José Mourinho, som står uten seier på de tre siste ligakampene som United-sjef. Lørdag kveld kom de røde djevlene tilbake etter å ha ligget under 2-0 mot Southampton, men var aldri i stand til å finne vinnermålet. Engelsk presse er mildt sagt lite imponert, og den anerkjente journalisten og forfatteren Adam Crafton mener United-styret har kun én ting å gjøre.

- Den siste uken bekrefter at United må bytte manager. Spillerne gir ikke noe som helst. De må egentlig gjøre et skifte nå. Jeg tror ikke fansen nyter å se dette laget. De første 20 minuttene mot Southampton er det svakeste jeg har sett siden Sir Alex Ferguson la opp. Spillerne er tidvis et hån mot trøya de spiller for, raser Daily Mail-journalisten overfor Sky Sports.

José Mourinhos neste forsøk på å skaffe tre etterlengtede poeng kommer allerede onsdag kveld, når det dukes til storkamp mot Arsenal på Old Trafford.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019