Tror Solskjær kan få sparken

11/05/2019

Paul Merson mener alt annet en storseier og festspill i sesongavslutningen kan føre til at Ole Gunnar Solskjær får sparken i Manchester United.

Etter en fremragende vikarperiode endte det med solid mageplask for Ole Gunnar Solskjær da ansettelsen ble gjort permanent. Ti seirer fra første elleve kamper fikk United-ledelsen til å ansette nordmannen før vikarperioden var over. En stygg feil sier forståsegpåere som mener valget ble tatt altfor tidlig, og lenge før det var nødvendig. Is i magen ville ganske sikkert ført til at man nå, etter bare to seirer fra siste ti kamper og farvel til topp 4, ville gått en annen vei. Trolig ville man da satt alt inn på å heller hente Mauricio Pochettino fra Champions League-finalist Tottenham. 

Tidligere storspiller Paul Merson mener United-ledelsen vrir seg i stolen etter hva som har skjedd de siste månedene. 
-Ville han blitt ansatt om det var de siste månedenes resultater som lå til grunn? Nei, det ville han ikke. Jeg tror ikke Solskjær sitter med fallskjerm i samme størrelse som Mourinho, og alt annet enn overkjørsel av Cardiff søndag vil ganske sikkert føre til oppvaskmøte. Kan hende ender det også med at Solskjær sparkes, sier Sky Sports-ekspert Merson lørdag. 


Kim Marki

Bookietest2019