Tror ikke på sparken

01/10/2018

Presset øker på José Mourinho, men United-sjefen tror ikke jobben hans er i fare – selv om ikke resultatene skulle forbedre seg.

Det har vært en elendig start på sesongen – faktisk deres verste på 29 år. Tre tap på syv Premier League-runder er uhørt kost for de røde djevlene, og Mourinho står i sentrum av krisen som er i ferd med å oppstå på Old Trafford. Han virker ikke å vite hva hans beste startellever er, ikke hvordan han skal sette opp laget sitt til å bestemme, og dessuten har han havnet i en offentlig feide med midtbanestjernen Paul Pogba.

Flere og flere supportere har tatt til orde for å fjerne Mourinho som manager for Manchester United, som møter Valencia i morgen i Champions League. Og i forbindelse med det oppgjøret, ble Mourinho i ettermiddagens pressekonferanse spurt om han tror han vil få sparken om ikke resultatene forbedrer seg snart.

- Nei, det tror jeg ikke, slo han kontant fast.

Han fortalte videre at han trodde noen spillere bryr seg mer om klubben enn andre, og gjorde generelt lite for å prøve å løfte humøret til supportere, som har sett seg lei med endeløs sutring og svake resultater. United har imidlertid fått en god start på Champions League-sesongen, etter at de røde djevlene tok tre poeng mot Young Boys i første runde. Nå venter betydelig tøffere motstand når Valencia kommer på besøk til Manchester, og nok et tap vil bare øke presset på den sittende United-bossen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019