- Topp 4 før januar

23/11/2018

José Mourinho er på offensiven før helgens ligarunde.

Manchester United skal i morgen ettermiddag forsøke å riste av seg skuffelsen etter nederlaget for byrival City når Crystal Palace kommer på besøk til Old Trafford. De røde djevlene er nødt til å vinne for å holde tritt med de øvrige tetlagene og for å holde drømmen om en plassering blant de fire beste i live.

Dermed står atskillig på spill når Mourinhos menn entrer gressmatta i morgen, men United-sjefen føler seg sikker på at laget hans vil være blant de fire beste lagene i ligaen når vi skriver 2019.

- Det er et stort sprang, men jeg vet samtidig at vi har åtte Premier League-kamper foran oss frem til nyttår, hvis jeg ikke tar helt feil. Vi snakker om 24 poeng å kjempe for, og de andre lagene som er topp fire. Jeg tror vi kommer til å være der, sier en selvsikker Mourinho før morgendagens møte med formsvake Palace.

Mourinho kunne også opplyse om at Anthony Martial og Marouane Fellaini er spilleklare etter å ha blitt igjen i Manchester under klubbpausen for å restituere seg etter mindre skader. Marcus Rashford og Paul Pogba ventes også å bli spilleklare, men Romelu Lukaku er fremdeles usikker.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019