Tips til frokost, premier til kvelds.

29/06/2018

Tips, som nå har plukket tolveren tre ganger på rad (!), har byttet distributør.

Tips har byttet distributør, noe som gir dere lesere store fordeler. Midtukeavisen vil nå ligge i postkassa eller på trappa tirsdag morgen, mens weekend-utgaven melder sin ankomst fredag før soloppgang. Bestill et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis i dag, eller send oss en epost til om du har spesielle abonnementsønsker.

At det kan være lønnsomt å abonnere på vår avis har vi til fulle bevist denne uken, da vi har truffet 12 rette 3 ganger på rad!

Fullklaff på midtukens tippekupongforslag i avisen. Vi satset som vanlig 432 kroner og fikk tilbake 43 380 etter at tolveren satt! Det var overraskende god utbetaling med tanke på at hele ni av de tolv rette tegnene var mest markert også blant folket. Overraskelsene kom i tre kamper:

Seinäjoen JK - FC Lahti:

Folket hadde krysset 24 - 30 - 46, men vi spilte sikker H og SJK innfridde med 1-0-seier.

Colorado Rapids - Seattle Sounders FC:

Her viste folkerekken 57-23-20. Vi hadde helgardert denne kampen og fikk dermed full uttelling med 2-1-seieren til gjestene.

Los Angeles Galaxy - DC United:

Her gjorde folket Los Angeles Galaxy til kupongens nest største favoritt med en folkerekke på 75-15-10. Vi hadde igjen helgardert slik vi ofte gjør med i hvert fall en av de største favorittene. LA Galaxy gikk rett opp i en 2-0-ledelse, men utligning i 85. minutt sikret at totalgevinsten økte til hele 43 380 kroner!

Lørdag var det duket for ny tolver, men her ble utbetalingen kom på 555 kroner. På søndagskupongen satt tolveren for tredje gang på rad og den ga 2 895 kroner. Dermed spilte våre tre tippekupongforslag forrige uke totalt inn 46 830 kroner!

Her ser du noe av hva som venter av spesialaviser på tampen av sommeren og utover høsten:

 


Kim Marki

Bookietest2019