Test Norges beste spilltilbyder GRATIS!

29/05/2019

...Her er de villeste oddskupongene i 2019

Coolbet gikk helt til topps da Tips sist testet alle bookmakere som rettet seg mot norske kunder. Hovedargumentet for topplasseringen var den overlegne oddsen, og i så måte holder den norskeide spilltilbyderen stand ved å¨vinne de fleste sammenligninger. 
 

Her er de råeste oddskupongene i 2019. Og den beste nyheten er at du kan nå få 300 kroner gratis til å teste det beste spillselskapet for nordmenn.

- Det er fem fantastiske spill. Allerede i 2019 så har vi altså fem norske kunder som har satt oddskuponger med over 1000 i odds. Det betyr altså at i snitt treffer en nordmenn en slik kupong hver måned, det er helt fantastisk. Det vitner om at nordmenn er fantastiske oddsspillere og at de som er opptatt av best odds, velger Coolbet, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Coolbet har de siste årene hatt et voldsomt løft av norske kunder, da mye grunnet høy odds.
- Vi er bare tre år gamle, men allerede en gigant på det norske markedet og bedre skal det bli. Vi visste at det ville ta tid å få en stor del av oddsmarkedet, for nordmenn er generelt veldig lojale mot selskap - selv om de ikke tilbyr den beste prisen. Det gjelder mobilselskap, forsikringselskap og spillselskap også. Men når man over tid ser at prisforskjellene er store hele tiden, så bytter man til slutt, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Coolbet har satt rekord de siste månedene i aktive kunder og i mai så blir det en ny rekordmåned. Denne gangen i omsetning for Norge.
- Det er fantastiske nyheter, og det er vår lojale kundebase vi kan takke for alle rekorder. De som først har åpnet konto hos Coolbet blir lojale, og ser at de får ikke bedre odds noe annet sted. Vi sammenligner hver eneste dag, og med 100% i tilbakebetalingsprosent på de største kampene - så har vi verdens beste odds, sier en glad talsmann.

Under ser du årets beste oddskuponger av nordmenn hos Coolbet.com.
Har du ikke allerede konto, så får du nå 300.- gratis ved å bruke koden SOMMERTILBUD ved registrering. 

Oddssammenligning siste Eliteserierunde fra Maxgevinst.com:


Tips

Bookietest2019