Solskjær: - Gi meg tid

24/01/2020

United-sjefen mener fremdeles han er rett mann til å ta klubben tilbake til toppen, og mener Liverpools tålmodighet med Klopp er et eksempel til etterfølgelse.

Etter det pinlige 0-2-tapet mot Burnley i midtuken virker Manchester Uniteds vei tilbake til toppen å være lengre enn noen gang. Som permanent manager har Ole Gunnar Solskjær fått fint lite til å fungere, men foreløpig har fansens vrede vendt seg mot eierne og direktør Ed Woodward.

Styret har gitt nordmannen full tillit, til tross for at presset på Solskjærs skuldre vokser for hver dag som går. I tillegg må United-bossen hanskes med skader på en rekke nøkkelspillere, blant annet Paul Pogba og Marcus Rashford. I sterk kontrast suser erkerival Liverpool av gårde med ligatittelen, og Jürgen Klopps menn har vunnet 22 av 23 kamper denne sesongen, og har mer eller mindre gjort en slutt på tørketiden på 30 år uten ligatittel. Klopp måtte riktignok vente flere sesonger før trofeene begynte å renne inn på Anfield, og Solskjær mener Liverpools tålmodighet med Klopp er et eksempel til etterfølgelse.

- Vi har vår måte å gjøre det på, og du kan selvsagt se andre lag har gjort det godt. Jürgen Klopp brukte fire år på å bygge opp laget sitt og de gjør det bra nå. Jeg har sagt det mange ganger, dette kommer til å ta tid. Vi vet hvordan fotballen fungerer nå for tiden, men alle mine samtaler med klubben har vært positive, sier Solskjær på fredagens pressekonferanse i forbindelse med søndagens cup-kamp mot Tranmere.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019