Slik spilles åpningsrunden i Premier League

13/06/2019

Om snaue to måneder braker det løs igjen i Premier League.

Den engelske sesongen åpnes søndag 4.august, når Manchester City og Liverpool i Community Shield på Wembley spiller om sesongens første sølvtøy. Den tradisjonelle kampen på landslagsarenaen er uansett bare en forsmak på hva som venter. 
 
Atskillig mer gleder vi oss til alvoret er tilbake, med ligastart fredag 9.august. Og sesongens første batalje er da også et oppgjør å se frem til, når regjerende Champions league-mester på Anfield får besøk av Norwich som i fin stil vant The Championship og sikret etterlengtet retur til Premier League.
 
Regjerende mester Manchester City involveres i sesongens andre kamp, når de lørdag formiddag besøker West Ham på London Stadium. West Ham får med andre ord tøff start igjen, etter i august i fjor å ha sesongåpnet med 0-4-tap mot Liverpool. Rundens storkamp spilles uansett søndag, når Ole Gunnar Solskjør og Manchester United får besøk av Chelsea på Old Trafford. Også Arsenal venter til søndag med å sesongåpne, når de besøker Newcastle på St. James’ Park. 
 
Første runde i Premier League:
 
 
Fredag 9.august: 
21:00 Liverpool–Norwich
 
Lørdag 10.august
13:30 West Ham–Manchester City
16:00 Bournemouth v Sheffield United
16:00 Burnley–Southampton
16:00 Crystal Palace–Everton
16:00 Leicester City–Wolves
16:00 Watford–Brighton
18:30 Tottenham v Aston Villa
 
Søndag 11.august
15:00Newcastle United–Arsenal
17:30 Manchester United–Chelsea
 
Spilltilbyderne har naturligvis oddsen klar, både for første runde og totalvinner. Norgesmester Coolbet har følgende odds å by på for første runde:
 
Manchester City og Liverpool er naturligvis de to store store favorittene i kampen om trofeet, både hos Coolbet og Unibet.
Unibet:
 

Kim Marki

Bookietest2019