Silva sparket

05/12/2019

2-5-tapet for Liverpool var dråpen som fikk begeret til å renne over for ledelsen i Everton.

Det har ligget i kortene en stund, men i kveld fikk Marco Silva omsider sparken i Everton. Portugiseren har på ingen måte overbevist i snaut halvannen sesong på Goodison Park, og etter gårsdagens skrekkoppvisning på Anfield, ligger klubben på nedrykksplass i Premier League.

Det har fått ledelsen på Goodison Park til å ta affære og torsdag kveld avløste de Silva fra sin posisjon som manager. 42-åringen har tilbrakt tre år i Premier League, og samtlige klubber han har ledet har enten rykket ned eller ligger per i dag under streken. Han har vunnet til sammen kun 32 ligakamper etter at han ankom balløya, og Everton har tatt kun 14 poeng på 15 kamper så langt denne sesongen.

Ryktene om hvem som blir the Toffees’ neste manager har allerede begynt å sirkulere, og det ryktes at tidligere Everton-sjef David Moyes står høyt på listen over potensielle kandidater. Skotten ledet som kjent klubben mellom 2002 og 2013 og var en ubetinget suksess på Goodison. Det var imidlertid ikke Marco Silva, som dermed ble den femte manageren til å få sparken i Premier League denne sesongen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019