Salah til Real Madrid?

03/06/2019

Neppe, men egypteren er en del av dagens ryktebørs.

*Mo Salah rakk knapt starte feiringen av Champions League-tittelen før han ble spurt om fremtiden. Liverpools målmaskin svarte at dette ikke var tiden for å diskutere fremtiden, og vipps så var Salah på vei til Real Madrid. Ryktesnekrerne mener også at Manchester United kan være en mulig destinasjon…

*Romelu Lukaku skal være ønsket av Inter, men Manchester United oppgis å kreve over 60 millioner pund for den storvokste angriperen. Dette er trolig mer enn italienerne er villig til å betale.

*Kieran Trippier innrømmer selv at han ikke har hatt noen særlig god sesong for Tottenham, men høyrebacken ryktes likevel å være på handlelista i Juventus. 

*Tottenham-manager Mauricio Pochettino antas å bli utstyrt med sjekkhefte som gjør at han kan handle sine første spillere siden Lucas Moura ankom fra PSG i januar 2018. Real Betis' argentinske midtbanespiller Giovani lo Celso, Lyons Tanguy Ndombele, Celta Vigo-angriper Maxi Gomez og Fulham-talentet Ryan Sessegnon er av spillerne som nevnes oftest.

*35-årige Glenn Whelan er ferdigspilt i Aston Villa, og linkes nå til Stoke. 

*Leighton Baines skal ha mottatt tilbud om forlenget kontrakt med Everton. Den rutinerte backen har lenge vært ønsket av Rangers.

*Bayern München krever minimum 20 millioner euro for midtstopper Jerome Boateng, og både Arsenal og Manchester United ryktes interessert. 

*Real Madrid ønsker seg Paul Pogba, og hovedstadslaget står klare til å tilby Manchester United en fin byttehandel. Isco, Gareth Bale og James Rodriguez er av spillerne som tilbys i bytte.

 

 

 

 

 

 


Kim Marki

Bookietest2019