Salah forlenger med Liverpool

02/07/2018

Liverpools stjernespiller, Mohamed Salah, har forlenget kontrakten med Merseyside-klubben.

Egypteren har skrevet under på en avtale for de neste fem årene, og dermed kan Liverpool-fansen juble over en glimrende start på uken. Etter overgangen fra AS Roma for cirka ett år siden, har Mohamed Salah tatt engelsk fotball med storm; 44 mål på 52 kamper noterte han seg for i debutsesongen med de røde, og nå har kanonsesongen hans blitt belønnet med en ny og forbedret kontrakt.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo har ikke størrelsen på Salahs nye lønn blitt avslørt, men han blir garantert en av klubbens best betalte spillere, sammen med Virgil van Dijk og Roberto Firmino. Det som imidlertid er sikkert, er at den nye kontrakten hans
ikke inneholder noen utkjøpsklausul. Dermed kan supportere som var redde for å miste ham til en europeisk storklubb denne sommeren trolig puste lettet ut, og Liverpool-manager Jürgen Klopp er strålende fornøyd med kontraktforlengelsen.

- Jeg synes denne nyheten bør bli betraktet for hva den er; en belønning for en person som har prestert og bidratt enormt for denne klubben i forrige sesong. Det demonstrerer også tydelig troen hans på Liverpool og vår tro på ham. Vi ønsker at verdensklasse-spillere skal se at de har Anfield som et hjem der de kan virkeliggjøre alle sine drømmer og ambisjoner – vi jobber hardt for å oppnå dette, understreker tyskeren overfor klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019