Ryktebørsen

23/07/2019

Hvem går hvor, for hvor mye - og når?

*NICOLAS PEPE har den siste drøye måneden blitt linket til Premier League, og Liverpool virket lenge å være i førersetet. De røde fra Merseyside har imidlertid ved flere anledninger avvist at de jakter Lille-angriperen. Den franske klubbens fotballdirektør Gerard Lopez bekrefter nå at det nærmer seg en avtale, men uten å nevne navn på ny arbeidsgiver. Engelsk presse mener å vite at Manchester United blir neste stopp. 

*GARETH BALE stjal overskriftene på ryktebørsen i helgen. Dette da Real Madrid-trener Zinedine Zidane varslet at waliseren som snarest ville forlate den spanske hovedstaden. Manchester United har tidligere vært linket til anvendelige Bale, men i skrivende stund virker økonomisk eventyr i Kina å bli neste stopp.

*HARRY MAGUIRE har lenge vært ønsket av både United og City, og det meste tyder nå på at Leicester-stopperen ender opp i den røde delen av Manchester. Antatt overgangssum blir 80 millioner pund.

*JAMES MILNER ønsker mest av alt å bli værende i Liverpool, men den utrettelige veteranen innrømmer at klubbskifte kan bli eneste løsning for å skaffe seg spilletid, da kampen om en plass på Liverpools midtbane er umenneskelig hard.

*AUGSBURG-BACK Phillip Max kan bli neste utfordrer til Andy Robertson på Liverpools venstreback. Klopp & Co varsles imidlertid å måtte kjempe om spillerens underskrift med Barcelona.

*ARSENAL-FORSVARER Laurent Koscielny virker på vei tilbake til Frankrike, der Rennes opplyses å stå klare med kontrakt.

*EVERTON-ANGRIPER Ademola Lookman kan ende opp i fotsporene til flere engelske talenter som de siste sesongene har tatt turen til Tyskland for å skaffe seg spilletid på høyeste nivå. 21-åringen skal være nær en overgang til Leipzig.

*MARCO ASENSIO har blitt linket til en drøss av klubber, inkludert Liverpool. Real Madrid-ledelsen opplyser da også om at de totalt har mottatt seks konkrete bud på den 23-årige midtbanespilleren.

*CHRISTIAN WALTON har de siste to sesongene vært utlån fra Brighton til Wigan, og mye tyder på at den unge sisteskansen forsvinner ut på nytt lån denne sesongen. Blackburn meldes svært interessert i en avtale for 23-åringen.

*WEST HAM meldes interessert i å hente den franske verdensmesteren Djibril Sidibe fra Monaco. Det engelske hovedstadslaget antas eventuelt å måtte betale £15 millioner for høyrebacken.

*ARSENAL-MANAGER Unai Enery innrømmer at han ønsker seg tre eller fire nye spillere, men sier samtidig at han ikke stresser med å få nykommerne på plass. The Gunners har lenge jobbet for å hente Celtic-forsvarer Kieran Thierney og Palace-angriper Wilfried Zaha, men så langt uten suksess.

*NATHANIEL CLYNE er tilbake i Liverpool, men neppe for å bli. Høyrebacken ryktes å være ønsket hjem til Crystal Palace hvor proffkarrieren en gang startet. Eagles-ledelsen ser Clyne som en perfekt erstatter for Aaron Wan-Bissaka som nylig ble solgt til Manchester United.

*BRIGHTON-STOPPER Lewis Dunk er ønsket av Leicester City, som er på jakt etter erstatter for Harry Maguire som trolig blir solgt til en Manchester-klubb. Brighton-manager Graham Potter skal imidlertid ikke være innstilt på å la Dunk gå så kort tid før avspark ny sesong.

*ANDY CARROLL er ledig på markedet etter å ha blitt fristilt av West Ham, og den storvokste angriperen tippes nå å ende opp med retur til Newcastle – åtte år etter at han ble solgt til Liverpool for fantasisum. Newcastle har i løpet av sommeren mistet Ayoze perez, Salomon Rondon, Kenedy og Mo Diame. Nyansatte Steve Bruce har jobb å gjøre, og dusinvis linkes inn. I tillegg til Carroll kan nevnes: Ben Gibson, Ben Davies, Danny Rose, James Tavernier, Danny Welbeck og Charlie Austin. 

*DANI CEBALLOS virker å kunne bli neste nykommer i Arsenal. Real Madrids 22-årige midtbanespiller antas å gå til The Gunners på sesonglangt låneopphold. 

I Tips kan du hver tirsdag og fredag lese ferske rykter, mens vi også gir deg ALLE BEKREFTEDE overganger i de fire øverste divisjonene i England, samt fyldig dekning av alle kamper i England og Norge.Bestill ditt abonnement her. 

 


Kim Marki

Bookietest2019