Premier League: Helgens tips!

20/09/2019

Våre vurderinger av 6. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 6. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Southampton – Bournemouth            B         3,50

Leicester City – Tottenham    H         2,95

Burnley - Norwich City         B         3,80

Everton - Sheffield United    B         5,75

Manchester City – Watford   H         1,13

Newcastle United - Brighton & Hove Albion           H         2,55

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers H         2,67

Arsenal - Aston Villa  B         8,25

Chelsea – Liverpool   H         3,75

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

West Ham–Manchester United: Jeg garanterer at det var en over gjennomsnittet nervøs nordmann som entret Old Trafford foran møtet med Leicester sist helg. Jeg er minst like sikker på at han følte seg minst ti kilo lettere da han tuslet opp i presserommet bak pressetribunen etter at hans utvalgte hadde vunnet 1-0. Overbevisende var det ikke akkurat, men noen ganger er det nok at det blir én scoring og tre poeng. Det var nettopp en sånn anledning sist helg. Plutselig befinner de røde djevlene seg på fjerdeplass, og etter to straffemisser i serien var lettelse åpenbart dobbel da Marcus Rashford scoret fra ellevemeteren.

Uka som startet med den gode følelsen av tre poeng er siden fulgt opp av kunngjøringer om at både David de Gea, hvis kvaliteter er uomtvistelige, og Victor Lindeløf har signert ny kontrakt. Svensken har fått tillit, og spilt på seg selvtillit etter Solskjærs ankomst, og plutselig begynner et United-forsvar som kan bli riktig så solid, å se ut som et fundament for framtida. Gode lag bygges bakfra, og som jeg skrev forrige uke, må jobben nå fortsette med å få på plass en godt balansert og kvalitativt sterk nok midtbane, og et bedre kollektivt angreps- og forsvarsarbeid.

Søndag er det West Ham som må slås dersom Manchester United skal starte et såkalt «winning streak». I det som etterhvert har blitt de gode, gamle dager, det vil si tiden før Ferguson ga seg, var ikke kamper mot West Ham det Manchester United fryktet minst, for å si det litt forsiktig. Det har endret seg, og det er ingen grunn for Unitedsupporterne til å ta seieren på forskudd mot The Hammers. West Ham har faktisk nøyaktig like mange poeng som søndagens motstander, og om de hadde vunnet mandag så hadde de inntatt en kjekk tredjeplass på tabellen. Vi snakker en av The Hammers beste sesongstarter på lenge, og i løpet av forrige sesong så vi jo et lag som på sine beste dager kunne yppe seg mot de aller beste.

Statistikken gir på ingen måte West Ham den store skjelven heller, Manchester United har kun vunnet én av lagenes fem siste oppgjør i London, og forrige sesong vant Hammers 3-1, etter scoringer av Anderson og Arnautovic på hver sin side av LIndeløfs selvmål. Gjestenes trøstemål ble forøvrig scoret av sist helgs matchvinner, Marcus Rashford. På Old Trafford vant Manchester United 2-1, etter to straffespark som begge ble satt inn av Paul Pogba.

Søndagens kamp handler imidlertid om mer enn tre poeng. Den handler om å få tro på at man kan henge med rundt topp fire.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

West Ham United - Manchester United        H         3,30


Tipsfotball

 

Bookietest2019