Premier League: Helgens tips!

06/03/2020

Våre vurderinger av 29. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 29. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i alle kampene.

Alle odds er hentet fra Unibet

Lø 0703          13.25   Liverpool – Bournemouth     H         1,27

Lø 0703          15.55   Sheffield United - Norwich City       U         3,85

Lø 0703          15.55   Southampton - Newcastle United     B         5,50

Lø 0703          15.55   Arsenal - West Ham United  B         6,10

Lø 0703          15.55   Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion       H         1,66

Lø 0703          15.55   Crystal Palace – Watford      B         3,00

Lø 0703          18.25   Burnley – Tottenham B         2,72

Sø 0803          14.55   Chelsea – Everton      H         1,84

Sø 0803          17.25   Manchester United - Manchester City          H         5,20

Ma 0903         20.55   Leicester City - Aston Villa   B         8,50

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Manchester United - Manchester City

Aner Manchester City en ørliten mulighet til likevel å snyte Liverpool for Premier League-tittelen etter merseysidernes miserable formutvikling, eller har Pep og hans menn utelukkende fokus på en etterlengtet Champions League-tittel? Mye tyder på det siste, og dette er i så fall godt nytt for United som jo har heng på 4.plassen. Formen hos søndagens hjemmelag er da også oppløftende. Etter forrige helgs 1-1-oppgjør mot Everton på Goodison står Solskjær og hans menn med åtte strake uten tap.

Formoppsvinget har kommet samtidig med Bruno Fernandes’ inntreden i laget

United har vunnet sine to siste på Etihad. Og selv om 1-0-seieren sist ikke var nok til å sikre avansement i ligacupen, så reiser man nå tilbake vel vitende om at de himmelblå er mulig å komme på talefot med.

Seieren smakte godt, men over 180 minutter kom man uansett til kort. City avanserte til finale mot Villa, og forrige helg innkasserte man da også en tredje strake ligacupseier.

Manchester City er fortsatt et imponerende syn når de er opp mot sitt beste, men denne sesongen har det blitt levert ustabilt. Et tredje strake ligacuptrofé er nylig levert, mens de himmelblå også kan tillate seg å drømme om et etterlengtet Champions League-trofé. Trekningen etter gruppespillet var ikke på Citys side, men første kamp mot Real Madrid var en klar styrkebeskjed. Real tok føringen i den spanske hovedstaden, men sene scoringer av Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne gjorde at City kunne forlate Spania med et fantastisk utgangspunkt.

Dommen fra UEFA blir naturligvis anket i alle instanser, men dette kan uansett være Pep Guardiolas siste sjanse til å hente Champions League-trofeet til den blå delen av Manchester. Returen mot Real Madrid spilles uansett ikke før 17.mars, så Pep er neppe inne på tanken om å spare spillere grunnet dette oppgjøret. Et tredje strake hjemmetap mot United vil for all del forhindres.

Både United og City har travle dager. Begge var denne uken opptatt med FA-cup, mot henholdsvis Derby og Sheffield Wednesday. City vant sin kamp 1-0, mens United slo til med 3-0-seier.

Søndag dukes det så for Manchester-derby nummer 182 i rekken. United står med 75 seirer, mens City har vunnet 54. Oppsiktsvekkende nok har alle de siste fire, og seks av de siste syv, endt med borteseier. Ny borteseier denne helgen vil kunne ødelegge for Uniteds topp 4-håp. Chelsea viste tirsdag storform mot Liverpool, og Lampards menn har denne helgen hjemmefordel mot Everton. Samtidig viser både Wolves og Sheffield United at de ikke er rede til å kaste inn håndkleet. Duellen om topp 4 er alt annet enn over.


Tipsfotball

 

Bookietest2019