Premier League: Midtukens tips!

21/01/2020

Våre vurderinger av 24. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 24. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Tottenham – Norwich H         1,41

Everton – Newcastle  H         1,61

Leicester - West Ham H         1,55

Aston Villa – Watford           H         2,90

Chelsea – Arsenal       H         1,73

Bournemouth - Brighton & Hove      H         2,95

Manchester United – Burnley            B         9,00

Crystal Palace – Southampton           H         2,75

Sheffield United - Manchester City   H         7,90

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Wolverhampton - Liverpool

Wolves og Liverpool kommer til innbyrdes møte som helgens to eneste seierherrer.

Kun to lag i topp 10 forlot helgen med full pott. Wolves snudde 0-2 til seier 3-2 i Southampton, mens Liverpool tok nytt steg mot ligatittel med 2-0-seier hjemme mot erkerival Manchester United. Ulvene er nå á poeng med nettopp United, og med Chelseas 4.plass i kikkerten. Det så imidlertid lenge stygt ut i Southampton. Jan Bednarek og Shane Long sendte The Saints på god vei mot en sjette seier fra siste syv kamper, men Wolves og da spesielt duoen Raul Jimenez/Adama Traore, ville det annerledes.

Det var den imponerende portugisiske unggutten Pedro Neto som sørget for reduseringen, før Raul tok plass på scenen og både utliknet og scoret seiersmålet. Adama Traore serverte på to av tre scoringer, da Wolves nok en gang slo tilbake i en Premier League-kamp etter å ha havnet under i målprotokollen.

Wolves har nå plukket 18 poeng etter å ha havnet under i målprotokollen, 7 mer enn nærmeste lag på lista. Siden starten på forrige sesong har 68 % av lagets Premier League-scoringer kommet etter pause, og i alle siste syv kamper har man sluppet inn det første målet. Om man kan tillate seg det samme mot Liverpool er tvilsomt.

Wolves har Champions League-spill i kikkerten, mens torsdagens motstander har enda lysere utsikter. Etter søndagens 2-0-seier mot Manchester United har ubeseirede Liverpool 16 poengs forsprang til regjerende mester Manchester City, og fortsatt kamp til gode. Det er ikke lenger spørsmål OM Liverpool vinner tittelen, men NÅR. Klopps menn kan tillate seg å tape 5 av siste 16 kamper, og likevel garantert være mester. Når man så vet at laget har plukket 91(!) av siste 93 mulige poeng i Premier League er det vanskelig å se at man denne gang skal kunne rote det bort. For første gang tillot da også Anfield-fansen seg denne helgen å synge sanger om at tittelen var deres.

Liverpool hadde solid overtak i ballinnehav, men det var likevel tett, jevnt og svært spennende da Wolves besøkte Anfield i desember. Sadio Mané ble matchvinner, men Wolves ga ikke ved dørene og var svært nær poeng. Wolves ekspederte et redusert Liverpool-lag fra FA-cupen i fjor, men i ligasammenheng har Liverpool vunnet de siste seks.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Wolverhampton – Liverpool  H         6,00


Tipsfotball

 

Bookietest2019