Premier League-lagene konkurrerer i FIFA

23/04/2020

Savner du fotball og Premier League? Da anbefaler vi at du leser videre.

Premier League og nesten all fotball i verden forøvrig (unntatt i Hviterussland og Nicaragua) er satt på vent, og for mange er lengselen etter leken med lærkula ekstremt stor. For å lette litt på abstinensene har derfor Premier League sammen med Sky Sports Football nå arrangert en turnering hvor klubbene møtes til dyst digitalt gjennom spillet FIFA 20.

FIFA er for de som ikke kjenner til det et fotballspill som det konkurreres i over internett, hvor spillerne kan sitte hjemme på hver sin spillkonsoll og konkurrere mot hverandre. Alle PL-klubbene har stilt med enten en spiller fra sin egen stall eller en kjendis-supporter av sin klubb. Manchester United er blant klubbene som valgte å stille med en kjendissupporter, nemlig musikeren Tom Grennan.

Turneringen startet tirsdag denne uken og er allerede godt i gang. Vi har sett opptredener fra spillere som Diego Jota, Raheem Sterling, Wilfried Zaha og Trent Alexander-Arnold så langt for å nevne noen. Både Jota, Sterling og Alexander-Arnold er forøvrig alle klare for kvartfinale.

Kampene varer i 12 minutter, og kan sees LIVE på YouTube eller Twitch.

Sluttspill og oddsmuligheter de neste dagene

Fredag formiddag er det altså duket for kvartfinaler, hvor vi har flere spennende oppgjør i vente. Også bookmakerne har fått øynene opp for turneringen, og tilbyr odds både før og under kampene.

Ett av disse er spillselskapet Coolbet, som for alvor kom inn i bransjen i 2017 og har markert seg med med sitt slagord #sjekkoddsen. En rask sjekk av oddsen på deres hjemmeside viser følgende på morgendagens kvartfinaler:

Esport-ansvarlig i Coolbet Norge, Asgeir Kvalvik, forteller om en økende interesse for FIFA og esport generelt:

«I disse tider hvor det er mindre sport å spille på har vi merket en markant økning innen Esport. Vi prøver å få med oss det som rører seg der ute, og setter odds på det meste. Vi var aldri i tvil om at vi måtte ha odds på denne FIFA-turneringen. Her kan man se sine helter fra Premier League spille FIFA mot hverandre hjemme i sine egne TV-stuer, hvor man kommer tett på og får se de fra en litt annen side. Det er selvsagt spennende, samtidig som dette er et veldig underholdende objekt å tippe på. Esport kan anbefales på det varmeste til alle tippeglade der ute» melder Kvalvik.  

Da gjenstår det å se hvilken Premier League klubb som står igjen som vinnere til slutt – blir Liverpool like overlegne som de har vært på den ekte fotballbanen denne sesongen? Semifinaler og finale spilles lørdag. Følg med!

 


Tips

Bookietest2019