Premier League: Helgens tips!

08/03/2019

Våre vurderinger av 30. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 30. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Mr Green

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion    B         4,90

Huddersfield Town – Bournemouth  B         2,28

Cardiff City - West Ham United       H         3,55

Leicester City – Fulham         H         1,57

Newcastle United – Everton  B         2,70

Southampton – Tottenham     B         1,85

Manchester City – Watford   H         1,15

Chelsea - Wolverhampton Wanderers           H         1,54

Arsenal - Manchester United H         2,38

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Liverpool - Burnley

Kan hende har ingen midtstopper i verden vært mer imponerende og stabil denne sesongen enn Liverpool Virgil van Dijk. Nederlands landslagskaptein har stått som en bauta helt siden overgangen fra Southampton for litt over ett år siden, og har brukt rekordtid på å spille seg inn i Reds-fansens hjerter.

Midtstopperkolossen har spilt 29 ligakamper for de røde og vært med på å holde nullen i 16 av dem. Den seneste av dem mot Everton forrige helg, der nederlenderen skinte på et ellers blekt Liverpool-lag. Van Dijk hausses, av stadig flere, som en kandidat til å bli sesongens spiller i Premier League. Her er Dejan Lovren og James Milner trolig klare. Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain trenger fortsatt litt tid.

For å kunne ha en reell sjanse for å oppnå den legendestatusen allerede denne sesongen, må Burnley slås, når the Clarets gjester Anfield søndag formiddag. Gjestene viste strålende form, og spilte åtte kamper uten tap, men to strake nederlag de siste to ukene, har ført klubben ubønnhørlig ned i nedryksstriden igjen.

Anfield har vært en marerittbane for Burnley gjennom historien. The Clarets har vunnet kun fem av 22 visitter på Merseyside, og den forrige kom så sent tilbake som i 1974. Aaron Lennon og Steven Defour er fortsatt skadet.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Liverpool – Burnley   H         1,17    


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18