Premier League: Helgens tips!

02/02/2019

Våre vurderinger av 25. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 25. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Tottenham - Newcastle United         H         1,44

Everton - Wolverhampton Wanderers           U         3,25

Brighton & Hove Albion – Watford U         3,25

Burnley – Southampton         U         3,45

Crystal Palace – Fulham        B         3,80

Cardiff City – Bournemouth  B         2,35

Leicester City - Manchester United  H         3,70

Manchester City – Arsenal     H         1,32

West Ham United – Liverpool           B         1,40

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Chelsea - Huddersfield Town

Det ble ikke den Premier League-debuten Huddersfield-manager Jan Siewert hadde håpet på, da hans nye klubb tapte 0-1 hjemme mot Everton. Nederlaget sørger for at the Terriers ligger plassert håpløst i bunnen av tabellen og har fremdeles bare 11 poeng etter 24 runder. Forrige seier kom så langt tilbake som Wolverhampton 24. november. Det er 11 kamper og ti tap siden. Klubben har først og fremst hatt store problemer med å finne veien til nettmaskene, og har nå sett mot overgangsmarkedet for å få bukt med det.

Onsdag formiddag ble den 21 år gamle spissen Karlan Grant klar for Huddersfield. Det engelske spisstalentet ankommer John Smith’s Stadium fra League One-klubben Charlton, der han har scoret 14 ligamål denne sesongen, ett mer enn hele Huddersfield har fått til i Premier League i 2018/19.

Trolig kreves et av Premier League-historiens største mirakler for at Huddersfield skal fornye Premier League-kontrakten sin, men klubben virker likevel å være fast bestemt mot å bygge for fremtiden, uavhengig av hvilken divisjon the Terriers spiller i neste sesong.

Det trenger imidlertid ikke Chelsea bekymre seg for, som vil være store favoritter når lagene marsjerer ut på Stamford Bridge lørdag ettermiddag. Gonzalo Higuain ligger an til å få sin hjemmedebut i ligaen, flankert av Eden Hazard. Belgierens fremtid på Stamford Bridge er fremdeles høyst uviss, men stiller i alle fall til start mot Huddersfield, som the Blues enkelt slo 3-0 i det første ligamøtet tidligere i sesongen.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Chelsea - Huddersfield Town (0-1)   B         4,20    


Tipsfotball

 

Bookietest2019