Premier League: Helgens tips!

23/11/2018

Våre vurderinger av 13. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 13. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Expekt

Everton - Cardiff City            H         1,44

Brighton & Hove Albion - Leicester City     U         3,17

Fulham – Southampton          B         2,73

Watford – Liverpool   B         1,55

Manchester United - Crystal Palace  H         1,41

Tottenham – Chelsea  B         2,57

Bournemouth – Arsenal         B         2,03

Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town   H         1,50

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter

West Ham United - Manchester City

West Ham med en ustabil start på sesongen. Vertene har slitt med mange skader i hele høst og må her også klare seg uten suspenderte Robert Snodgrass (mb). Tre tap i tilsvarende oppgjør med 1-13 i målforskjell. Manchester City virker like sterke som forrige sesong og har avgitt poeng mot Liverpool og Wolverhampton. Bernardo Silva (mb), Benjamin Mendy (f), Nicolás Otamendi (f), Kevin De Bruyne (mb), Claudio Bravo (k) og Eliaquim Mangala (f) er skadet. Alt annet enn borteseier her vil være en stor overraskelse.

Burnley - Newcastle United

Burnley med to seirer på rad i slutten av september, men har både før og etter slitt fryktelig tungt. Etter 13 baklengsmål på tre kamper endte det målløst borte mot Leicester sist. James Tarkowski (f), Stephen Ward (f) og Nick Pope (k) er skadet mens Steven Defour (mb), Jóhann Berg Guðmundsson (mb) og Ben Gibson (f) er usikre til denne. 1-0-seier hjemme og 1-1 borte mot dagens motstander forrige sesong. Newcastle med en elendig sesongstart, men slo tilbake med to ettmålsseirer på hjemmebane før landslagspausen. Paul Dummett (f), Jamie Sterry (f) og Florian Lejeune (f) er skadet mens Yoshinori Muto (a), Jamaal Lascelles (f) og Jonjo Shelvey (mb) er usikre. U-en forsøkes i et åpent oppgjør.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Expekt

West Ham United - Manchester City B         1,26

Burnley - Newcastle United  U         3,12


Tipsfotball

 

Bookietest2019