Pochettino ønsker Premier League-retur

12/02/2020

Den tidligere Spurs-sjefen føler seg tilstrekkelig restituert etter at han mistet jobben i Tottenham og er klar for nye utfordringer - aller helst i Premier League.

Det har gått nesten tre måneder etter at Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham. Argentineren var uhyre nære å ta Spurs til en sensasjonell Champions League-triumf forrige sesong, men etter nedturen i Madrid, gikk alt utforbakke. Nord-londonerne har forbedret seg, i alle fall resultatmessig, etter at José Mourinho tok over klubben, men fansen skulle nok aller helst sett at Pochettino ble værende. Snart kan de måtte se deres gamle manager i aksjon igjen – hos en Premier League-rival.

- Jeg er klar og venter på en ny utfordring. Jeg har troen og selvtilliten som skal til for at den neste utfordringen vil bli fantastisk. For å være ærlig, ville jeg elsket å jobbe i Premier League. Jeg vet det vil bli vanskelig, og for øyeblikket handler det bare om å vente og se hva som skjer, sier Pochttino ifølge Sky Sports.

For øyeblikket finnes det ingen ledige managerjobber i Premier League, og det er tvilsomt at Pochettino ønsker seg en klubb utenfor topp 6-ordenen. Av disse er det trolig Manchester United som er den mest sannsynlige destinasjonen for argentineren, da Ole Gunnar Solskjær stadig sliter med å overbevise Old Traffords trofaste om at han er den rette mannen til å løfte United til gamle høyder.  


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019