Pochettino forlenger med Spurs

24/05/2018

Den populære Tottenham-sjefen har forlenget kontrakten med London-klubben.

Mauricio Pochettino er mannen som har fått mye av æren for å ha tatt Tottenham blant eliten i engelsk fotball, og det med rette. Siden ankomsten til nord-London i 2014, har argentineren sakte, men sikkert, utviklet Spurs til å bli et av de beste og mest underholdende lagene i Premier League, og har også gått forbi erkefienden Arsenal som statusen som bydelens beste klubb.

Pochettino har gjort en fremragende jobb i Tottenham, og det har ikke gått ubemerket hen i Europa. Mediene har på regelmessig basis sirkulert rykter om at gribbene i de fremste spanske klubbene har sirkulert rundt Pochettino, og argentineren virker å være høyt ønsket på kontinentet. Men, i den nærmeste fremtid kan de glemme det. Torsdag ble det nemlig klart at Spurs-sjefen har forlenget kontrakten sin med Tottenham, og den nye kontrakten strekker seg til 2023.

Ifølge Daily Mirror kommer argentineren til å måtte skaffe seg en atskillig større lommebok, ettersom det anslås at Pochettino nå vil tjene 42 millioner pund i løpet av de neste fem årene som manager for Tottenham. Det er en avtale som formann i klubben, Daniel Levy, er meget godt fornøyd med.

- Jeg er lykkelig over at vi har blitt enige om en ny og forlenget avtale med Mauricio. Vi har vært med på en ekstraordinær reise, og tiden fremover ser enda mer spennende ut, når klubben nå entrer en ny æra i historien. Mauricio har fostret en utrolig moral i laget og utviklet en spillestil fansen vår elsker å se på, sier Levy til klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019