Premier League: Helgens tips!

10/08/2018

Våre vurderinger av første runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den første Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Expekt

Manchester United - Leicester City   U         4,00

Watford - Brighton & Hove Albion  U         3,20

Huddersfield Town – Chelsea           B         1,65

Wolverhampton Wanderers – Everton          H         2,35

Liverpool - West Ham United           H         1,27

Southampton – Burnley         U         3,40

Arsenal - Manchester City     B         1,90

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter

Bournemouth - Cardiff City

Bournemouth tippes ned hver sesong, men har overlevd. Diego Rico, David Brooks og Jefferson Lerma er hentet inn, sistnevnte for ny klubbrekord på 25 millioner pund. Han er imidlertid ikke klar for å debutere i denne kampen. Nathan Ake ventes klar. Nevnte Diego Rico soner mens Junior Stanislas og Kyle Taylor er skadet. Cardiff overrasket med å rykke opp forrige sesong under opprykksspesialist Neil Warnocks ledelse. Nå tipper de fleste waliserne rett ned igjen. Bobby Reid, Greg Cunningham, Alex Smithies og Josh Murphy er solide Championship-spillere, men usikkert om det holder i Premie League. Harry Arter mangler her. Vi tror hjemmebanefordelen vil gjøre seg gjeldende i denne.

Newcastle United – Tottenham

Newcastle ble forrige sesong første nyopprykkede lag som endte på øvre tabellhalvdel på fem år. Rafa Benitez har dermed en høy stjerne i klubben, men vi kommer nå fra en sommer med ny frustrasjon over manglende satsing på overgangsmarkedet. 0-4-tap for Sporting Braga og 0-1-tap for Augsburg forrige uke. Ki Sung-yueng, Fabian Schar og Yoshinori Muto er på plass. Denne uken ble Dwight Gayle sendt på utlån til West Bromwich mens Salomon Rondon kom motsatt vei. Martin Dubravka ventes klar mens Mohamed Diame er usikker. Nykommer Federico Fernandez trenger mer tid mens Florian Lejeune er skadet. Tre av de fire siste tilsvarende oppgjørene har endt med borteseier. Tottenham har etablert seg i topp tre, men har ikke vunnet en tittel siden ligacupen i 2007/08-sesongen. Prioriteten denne sommeren var å signere nye kontrakter med stjernespillerne og det har vært særdeles stille på overgangsmarkedet. Ingen ideell oppladning til denne kampen da hele ni spillere var med i semifinalen i VM i Russland. Usikkert om spillere som Harry Kane, Dele Alli, Jan Vertonghen og Hugo Lloris spiller i denne. Victor Wanyama og Erik Lamela er skadet. Lørdagens generalprøve mot Girona endte med 1-4-tap. Vi satser på U-en i et åpent oppgjør.

Fulham - Crystal Palace

London-derby. Nyoppryklede Fulham virker å ha handlet lurt. Jean-Michael Seri, Alfie Mawson, Andre Schurrle og Calum Chambers er på plass mens Aleksandar Mitrovic er hentet på fast basis. Nevnte Alfie Mawson og Tim Ream står over med skader her mens Dennis Odoi er suspendert. Crystal Palace så ut som en soleklar nedrykker etter syv strake tap forrige sesong, men Roy Hodgson kom inn og førte laget opp til 11. plassen. Ingen midler til å forbedre troppen kraftig denne sommeren og målsettingen er igjen å unngå nedrykk.Cheikhou Kouyate, Vicente Guaita og Jordan Ayew kan debutere i denne, men Max Mayer, Scott Dann, Jonny Williams og Connor Wickham mangler. Borteoddsen frister mest i derbyet.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Expekt som sammen med LeoVegas og Unibet er best i markedet på åpningsrunden i Premier League med 20,28 i totalodds på våre utvalgte forslag.

Bournemouth - Cardiff City  H         1,90

Newcastle United – Tottenham         U         3,50

Fulham - Crystal Palace         B         3,00

ODDSSAMMENLIGNING


Tipsfotball

 

Bookietest2019