Premier League: Helgens tips!

15/09/2018

Våre vurderinger av 5. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 5. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Expekt

Tottenham – Liverpool           B         2,33

Newcastle United – Arsenal   B         1,88

Bournemouth - Leicester City           B         3,03

Watford - Manchester United            B         1,95

Wolverhampton Wanderers – Burnley          H         1,74

Everton - West Ham United  B         3,65

Southampton - Brighton & Hove Albion      U         3,28

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter

Chelsea - Cardiff City

Maurizio Sarri har fått en strålende start som Chelsea-manager med fire strake seirer og 2. plass på tabellen. To sene scoringer avgjorde hjemme mot Bournemouth.      Cesc Fàbregas (mb) er på vei tilbake, men rekker ikke denne kampen. Emerson Palmieri, Davide Zappacosta og Ruben Loftus-Cheek anses alle som usikre. Dette er første gang disse lagene møtes siden 2013/14-sesongen. Cardiff venter fortsatt på den første seieren. Mot Arsenal røk laget i 81. minutt. Nathaniel Mendez-Laing (mb) er fortsatt skadet, men både Josh Murphy (mb) og Aron Gunnarsson (mb) er tilbake her. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.

Manchester City – Fulham

Manchester Citys eneste poengtap kom borte mot Wolverhampton. Scoring i starten av hver omgang hjemme mot Newcastle sist. Kevin De Bruyne er fortsatt ute med skade. Dette er første gang disse lagene møtes siden 2013/14-sesongen. Fulham åpnet med tap i to London-oppgjør, men har slått tilbake med fire poeng på de to siste. Mot Brighton sist rotet gjestene bort 2-0-ledelse. Neeskens Kebano (mb), Tom Cairney (mb) og Tim Ream (f) står igjen over med skader. Manchester City blir helgens største favoritt. For de som ønsker noe høyere odds står handikapvarianten til 1,21 i odds.

Huddersfield Town - Crystal Palace

Huddersfield med to tap og ni baklengsmål før det nå har blitt to poengdelinger på rad. Jonathan Hogg (mb) er fortsatt ute med karantene. Adama Diakhaby, Collin Quaner og Juninho Bacuna er usikre mens Ben Hamer er tilbake og konkurrerer med Jonas Lössl om plassen mellom stengene. 0-2-tap i tilsvarende oppgjør i mars. Crystal Palace med tre strake tap etter åpningsseieren borte mot Fulham. Christian Benteke (a) er fortsatt skadet mens Wilfried Zaha (a) er usikker. James Tomkins (f) kan bli klar, Connor Wickham (a) og Scott Dann (f) er fortsatt ute. Vi gir tipset til gjestene.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Expekt

Chelsea - Cardiff City            H         1,17

Manchester City – Fulham     H         1,09

Huddersfield Town - Crystal Palace  B         2,38    


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18