- Kanskje kan vi flytte i februar

22/11/2018

Tottenham venter stadig på å flytte inn i sitt nye stadion, og Mauricio Pochettino anslår nå at klubben må vente til februar.

Hvis alt hadde gått etter planen, skulle Tottenham flyttet inn i sitt nye stadion i september, i hjemmekampen mot Liverpool. Men, både den kampen og de neste fem hjemmekampene har blitt spilt på Wembley, i påvente at nye White Hart Lane skal stå klar. Det kommer nye innflyttingsdatoer nærmest på ukentlig basis, og nå anslår Spurs-sjef Mauricio Pochettino at klubben må vente helt til februar før de kan ta et endelig farvel med Wembley.

- Vi er så skuffet fordi vi regnet med å kunne spille på nye White Hart Lane i 2018, og det skulle ha vært klart før nyttår, men det er ikke lenger mulig, så vi kan bare håpe at vi kan flytte inn i januar eller februar, sier en oppgitt Pochettino i pressekonferansen i forbindelse med toppkampen mot Chelsea lørdag kveld.

Tottenham har greid seg brukbart med Wembley som midlertidig hjemmebane, men hver gang et storlag har kommet på besøk denne sesongen, har det endt med tap mot henholdsvis Liverpool, Manchester City og Barcelona. Pochettino har få problemer med at både han og spillerne klør etter å flytte inn i deres nye storstue, men maner samtidig til tålmodighet.

- Vi var der i går formiddag og sjekket ut fasilitetene. Vi kikket på garderobene og alt sammen, og vi er så oppglødde, vi kan ikke vente med å flytte dit. Vi forstår det er et fantastisk prosjekt for fremtiden til denne klubben, som vil vare for evig. Da må vi tåle å vente en måned eller to til - vi må være tålmodige, understreker Spurs-sjefen.

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019