Ny kontrakt for David de Gea

16/09/2019

Den spanske toppkeeperen har forlenget med de røde djevlene til 2023.

Det er også en mulighet for å forlenge den nye og forbedrede avtalen med ytterligere ett år. Dermed kan Manchester United endelig legge kontraktssagaen rundt den spanske skuddstopperen bak seg, og Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut.

For David de Gea har vært linket vekk fra Old Trafford flere ganger i løpet av United-karrieren, og den aller høyeste praten er det de spanske gigantene Real Madrid som har stått for. Nå virker imidlertid keeperens fremtid å være sikret i overskuelig fremtid, og hovedpersonen er også strålende fornøyd med å fortsette mellom stengene for Solskjær.

- Det har vært et privilegium å tilbringe de siste åtte årene i denne store klubben, og det er en genuin ære å fortsette karrieren min i Manchester United. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å spille over 350 kamper for klubben da jeg kom hit. Nå som fremtiden min er funnet ut av, ønsker jeg å hjelpe klubben med å oppnå det jeg tror vi kan, og det er å vinne trofeer, sier 28-åringen til klubbens hjemmesider.

De Gea regnes for å være en av verdens beste keepere, og spanjolens signatur har stått høyt på prioriteringslisten til Ole Gunnar Solskjær. I løpet av karrieren på Old Trafford, har keeperen vært med på å vinne Premier League, FA-cupen, ligacupen, Europa League og Community Shield.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019