NM i oddstipping

08/11/2019

Hvem er Norges beste oddstipper?

I samarbeid med Coolbet inviterer vi til årets norgesmesterskap i oddstipping!

Tips er inne i sin 72. årgang og har lang historikk for å kåre Norges beste tippere og oddsspillere. Årets norgesmesterskap sparkes i gang allerede 11. november og årets konkurranse arrangeres i samarbeid med Coolbet.com som i sommer gikk til topps i vår test av alle de største internasjonale spillselskapene. 

Høyest totalodds vinner
NM i odds varer over 4 uker, og det er om å ha den høyeste vinneroddsen totalt sett når man plusser sammen NM-spillene over de ukene. Du kan velge mellom en, to eller tre kamper på ditt dagsspill. Minimuminnsats er 100 kroner, maks er 500. Det er imidlertid kun vinneroddsen som teller i sammendraget, ikke størrelsen på gevinst. Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill må være avgjort/ferdigspilt innenfor denne perioden. Du velger selv når du spiller og hvilke kamper!

Eksempel:
UKE 1: 
Mandag: 100 kr singelspill på NHL til 2,55 i odds Gevinst: 255kr (odds 2,55 sammenlagt)
Tirsdag: 100 kr dobbelspill på CL til 3,70 i odds. Gevinst: 0kr (kupong tapt, dermed fortsatt 2,55 sammenlagt)
Onsdag: 200kr singelspill på CL til 2,40 i odds. Gevinst 240kr (odds 4,95 sammenlagt)
Slik fortsetter det til UKE 4 er ferdig og vi har en vinner av NM!

Slik fungerer det
NM-seksjonen kommer til syne i oddsmenyen til Coolbet.com hver mandag. Sett et spill (minimum 2,00) i odds fra valgene du finner i NM-seksjonen. Du kan maksimalt velge tre kamper på en kupong. Hvis det valgte spillet ditt inneholder gyldige valg for NM i Oddstipping vil en boks du må huke av for at du ønsker at spillet skal være ditt NM-spill dukke opp på spillekupongen. Marker denne boksen og velg innsatsen din (minimum 100 kr).

Etter å ha satt spillet ditt vil det dukke opp i oddshistorikken din og er markert som en del av kampanjen. Du kan også finne det igjen under “oddshistorikk” og deretter sortere på kampanjer. Du har kun ett forsøk per dag. Hvis spillet ditt sitter vil oddsen fra denne uken videreføres til neste dag og bli en del av ditt sammenlagtresultat. For hver dag du vinner et spill så øker dine vinnersjanser sammenlagt. Har du høyest odds sammenlagt av alle i den aktuelle uken så vinner du også rundepremien.

Verdt å merke seg er at man kun kan sette ett NM-spill per dag. Velg derfor din spillkupong med omhu. I dette ligger det mye taktikk så til slutt vil vi sitte igjen med den beste oddstipperen!

Premier
Hver rundevinner får tur for to personer til sommerens store fotballbegivenhet. Om to eller flere har lik poengsum vil det foregå en loddtrekning for å kåre en vinner. Den som har høyest odds sammenlagt etter fire runder vinner ikke bare NM-tittelen, men også 25.000 kroner. Vinneren vil også få en gigantisk pokal og andre premier som beviser at vedkommende er landets beste oddstipper!

Alle som deltar i NM vil dessuten får TIPS helt gratis i PDF-format i løpet av NM-perioden.


Regler og vilkår
1. Kun Coolbet-kunder med norsk identitet eller personer som er bosatt i Norge kan delta.
2. Alle må være over 18 år og oppfylle de andre generelle reglene som gjelder på Coolbet.
3. Man deltar ved å sette et spill for minst 100 kroner hver dag, om ønskelig, og huke av for at dette er NM-spillet den aktuelle dagen.
4. Man får kun en sjanse hver dag til å sette et spill. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter hver uke vinner rundepremien. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter alle fire ukene vinner hovedpremien.
5. Alle ligaer kan spilles på, uansett idrett, men kun prematch er tillatt. 
6. Ved å delta så godkjenner man at Coolbet/TIPS kan bruke fullt deltakernavn i våre resultatlister. Rundevinnere samt NM-vinner totalt må også stille opp i intervjuer og redaksjonelt materiale for Coolbet/TIPS.
7. Coolbet forbeholder seg retten til å diskvalifisere spillere ved mistanke om eller bevis på juks eller urettferdig spill. Et eksempel er om man har åpnet flere kontoer og på den måten har forsøkt å øke sine vinnersjanser ved å sette flere NM-spill enn det ene tillatte spillet per uke.
8. Reisene er personlige og kan ikke byttes inn i andre premier eller overføres til andre personer. Dersom spilleren som har vunnet ikke selv kan dra vil reisen i stedet gå til nestemann på listen.
9. Ledertavlen for NM i odds vil oppdateres daglig.
10. Spill må være avgjort innen ukeslutt for å være tellende i samme uke (søndager kl 23:59).
Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til!


Tips

Bookietest2019