Neymar: - Arsenal vil blomstre

16/11/2018

Den brasilianske superstjernen er ikke i tvil om at Arsenal kommer til å utfordre om de gjeveste titlene med Unai Emery som manager.

PSGs superstjerne Neymar spilte én sesong under den spanske Gunners-bossen i Paris, og sammen vant de den franske ligaen. Det var også Emery som var manager da den franske klubben smadret overgangsrekorden da de bladde opp spinnville 200 millioner pund for brasilianerens tjenester, men manglende suksess i Champions League, sørget for at Emery fikk sparken i den franske hovedstaden.

Det har Arsenal hatt godt ubytte av. Emery ble ansatt som Arséne Wengers arvtaker, og London-klubben har tapt kun to av sine første 12 Premier League-matcher, og er ubeseiret på sine siste ti i ligaen. Spillet har også blitt gradvis bedre og bedre utover høsten, og Neymar er full av lovord om the Gunners og sin tidligere sjef.

- Arsenal spiller virkelig god fotball, de er i flott form. Alle vet at Emery er en stor trener, og vi kjenner til kvalitetene deres. Jeg trivdes virkelig med å jobbe for ham, fordi han er en veldig hardtarbeidende fyr selv. Han vil sørge for gode tider i Arsenal, som er en stor klubb og en viktig klubb i England. Jeg ønsker ham alt hell og lykke, sier Neymar til fremmøtt presse i forkant av Brasils treningskamp mot Uruguay, som blir spilt på Arsenals hjemmebane, Emirates.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019