Mourinho til angrep på Spurs-fansen

04/03/2020

Anklager supporterne for manglende kunnskap.

Tottenhams spisskrise har etterlatt et stort tomrom på topp. Både Harry Kane og Son Heung-min er borte med langvarige skadefravær, og i vakuumet av duoen har fansen ropt etter å få se Troy Parrott i aksjon. 18-åringen fra Dublin har imponert stort på Spurs’ aldersbestemte lag, og har blant annet scoret seks mål på fire kamper i UEFA Youth League. Det har imidlertid gått langt mellom mulighetene på A-laget, og tenåringen har fått bare seks minutter i Premier League denne sesongen.

Det er altfor lite ifølge Spurs-fansen, som mener den talentfulle spissen bør få muligheten når Kane og Son glimrer med sine fravær, men manager José Mourinho virker å mene at supporterne nærmest ikke vet hvem de snakker om.

- Vi lever i en verden der de ikke engang vet om Troy har kort, langt, blondt eller mørkt hår. Det vet ikke engang det og forlanger at han bør spille. Det satt en kar bak meg på benken og sa «Bruk Troy, bruk Troy», men jeg tror ikke han engang vet hvem det er, fnyser Mourinho ifølge Sky Sports.

Tottenham skal i aksjon i FA-cupen i kveld, når Norwich kommer på besøk til Tottenham Hotspur Stadium. Så gjenstår det å se om Parrott får muligheten mot Canaries. Etter disse uttalelsene, virker det imidlertid som Spurs-fansen må smøre seg ytterligere med tålmodighet.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019