Mourinho: - Skulle gjerne hatt Hazard

20/10/2018

José Mourinho er i ettermiddag tilbake på Stamford Bridge og må høyst trolig finne en måte å stoppe Eden Hazard for å få med seg poeng til Manchester:

Det er duket for en klassiker mellom Chelsea og Manchester United i formiddag når de to gigantene skal gjøre opp om poeng og prestisje på Stamford Bridge. José Mourinhos historie i vest-London er veldokumentert, og United-manageren ville elsket å ta innersvingen på sin gamle klubb og påføre Maurizio Sarri sitt første tap som manager for Chelsea.

Da må portugiseren trolig komme opp med en taktikk som stopper Eden Hazard. Chelseas eminente belgier har vært i strålende form denne høsten, som har skapt langvarige rykter om at Real Madrid lurer i buskene. Mourinho husker også meget godt hva Hazard var kapabel til da 27-åringen tilhørte Mourinhos mannskap, og United-bossen kunne mer enn gjerne tenkt seg en gjenforening.

- Jeg skulle gjerne hatt ham i Manchester United, men jeg tror ikke Chelsea vil selge til oss, så det er ikke et tema. Historien viser at når Hazard er den beste spilleren i ligaen, ender Chelsea opp som mestere. Det skjedde med både meg og Antonio Conte. Chelsea topper for øyeblikket tabellen fordi han er spiller som kan utgjøre en enorm forskjell, skryter Mourinho ifølge Sky Sports.

José Mourinho har aldri hatt noen spesielt lykkelige returer til Stamford Bridge som manager for et annet lag enn Chelsea, og United er uten triumf på the Blues' hjemmebane på siste ni forsøk. De ligger dessuten syv poeng bak dagens motstander, og har ikke råd til å tape ytterligere terreng til toppen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019