Moreno og Sturridge takker for seg

04/06/2019

-De forlater oss på beste måte - som nybakte Champions League-helter

Ingen ble overrasket da Liverpool-manager Jürgen Klopp i dag bekreftet at duoen Alberto Moreno og Daniel Sturridge takket for seg på Anfield. Begge har vært tippet å skulle avslutte sine opphold i klubben i løpet av sommeren, og den tidlige exiten gir duoen plenty med tid til å finne seg nye arbeidsgivere. 

-Vi takker dem begge for innsatsen de har lagt ned for Liverpool. Alberto er privat akkurat som han er på banen; full av energi og alltid positiv. Daniel er en moderne Liverpool-legende, og det kan vanskelig forklares med ord hvor viktig jobb han har gjort her. Til alt hell forlater de oss på beste mulige måte; som nybakte Champions League-mestere, sier Klopp til engelsk presse tirsdag.

Venstreback Moreno har totalt notert 90 Premier League-kamper for Liverpool siden ankomsten fra Sevilla i 2014. Etter Andy Robertsons ankomst fra Hull har det blitt langt mellom kampene for den 26-årihge spanjolen som nå tippes å returnere til sydlige breddegrader. 

29-årige Daniel Sturridge forlater Liverpool med formidabel statistikk. Den ekstremt gode avslutteren har notert seg for 50 ligamål på totalt 116 Premier League-kamper. Uten de mange skadeavbrekkene ville det blitt langt flere. 


Kim Marki

Bookietest2019