Misfornøyd Mourinho

25/07/2018

Til tross for å være langt ifra den eneste klubben med spillere på ferie etter sommerens VM, er José Mourinho lite fornøyd med å unnvære sine største stjerner i sesongoppkjøringen.

Manchester United er for tiden på treningsleir i USA, men foreløpig er The Red Devils et godt stykke unna å være fulltallige. Premier League-giganten hadde 12 spillere i sommerens VM, hvorav åtte var med på å komme til semifinalen. Dermed er atskillige spillere fortsatt på ferie, og Mourinho har et stort press på seg til å levere ligagullet etter å ha sett sin nemesis Pep Guardiola gjøre Manchester City til byens beste lag. På direkte spørsmål av ESPN nektet Mourinho imidlertid å svare på om han følte seg trygg på at klubben vil utfordre om ligatittelen.

United har hittil kjøpt tre spillere denne sommeren til en samlet sum rundt 68 millioner pund, og Mourinho bekrefter at han ønsker seg ytterligere to spillere før overgangsvinduet stenger 9. august. Til tross for at Uniteds nærmeste konkurrenter, City, Tottenham, Liverpool og Chelsea også hadde sine største stjerner i VM, makter Mourinho likevel ikke å skjule sin misnøye.

- Jeg har ikke med meg majoriteten av spillerne som kommer til å være i troppen når overgangsvinduet stenger og vi kan gjøre stallen offisiell for kommende sesong. Så jeg er selvsagt ikke fornøyd med å bare ha noen få spillere tilgjengelig, sier portugiseren fra klubbens treningsleir i USA.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019