Ljungberg: - En stor ære

30/11/2019

Freddie Ljungberg er under et døgn unna sin debut som Arsenal-manager, og svensken gleder seg voldsomt til å ta fatt på oppgaven.

Unai Emerys tid i Arsenal er historie, og Gunners-fansen har trukket et kollektivt lettelsens sukk. Og mens klubben jakter på sin neste sjef, har den tidligere Arsenal-spilleren Freddie Ljungberg fått ansvaret med å ta londonerne nærmere topp 4 og skape en sårt etterlengtet positiv atmosfære. Svensken vant to Premier League-titler og tre FA-cup-triumfer med Arsenal og nyter høy status hos de trofaste på Emirates. Ansettelsen av Ljungberg som midlertidig manager har blitt møtt med positiv respons, og svensken gleder seg til å ta fatt på oppgaven som venter.

- Det er en stor, stor ære. Jeg brenner av energi for å komme i gang, og jeg er stolt og beæret over at klubben har gitt meg dette ansvaret. Jeg føler vi har noen veldig gode fotballspillere her og det er en flott klubb. Jeg er her kun for å konsentrere meg om en kamp av gangen, ikke om fremtiden. Vi skal forsøke å vinne kamper, så får vi se hva som skjer. Alt annet er for øyeblikket irrelevant, sier Arsenals nye sjef til Sky Sports.

Londonerne er midt i sin verste rekke med resultater på 27 år, og Ljungberg skal lede laget til sin første kamp som Arsenal-sjef når the Gunners møter Norwich på Carrow Road.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019