- Lampard passer perfekt

16/06/2019

Chelsea er på trenerjakt, og Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp mener Frank Lampard vil være en perfekt match med hans tidligere klubb.

Få nyter like stor respekt i Chelsea som Frank Lampard. Det tidligere midtbaneesset vant tre Premier League-titler, samt Champions League og Europa League med the Blues som spiller, og er i dag manager for Derby, som han tok helt til play-off-finalen mot Aston Villa i Championship. Og Chelsea er på trenerjakt, etter at Maurizio Sarri i dag endelig ble klar for Juventus.

Italieneren var svært mislikt blant fansen, til tross for at han ledet dem til tredjeplass i Premier League og vant også Europa League. Det var imidlertid ikke godt nok for en kravstor supporterskare, som ønsket at klubben skulle være med og kjempe om ligagullet. Det ble etter hvert tydelig at Sarris forhold til Chelsea aldri kom til å bli av det langvarige slaget, men en fotballromantisk retur til Stamford Bridge for Frank Lampard vil gi klubben etterlengtet kontinuitet på trenersiden, mener Jamie Redknapp.

- Frank ville være den perfekte kandidaten. De trenger en manager som kan komme inn og stabilisere klubben. De har akkurat mistet sin beste spiller, så de vil trenge noen som alle er glad i og som vil få tid. Jeg synes Frank vil være et flott valg, men uansett hvem som kommer inn, er klubben nødt til å være tålmodig, sier Redknapp til Sky Sports News.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019