Klopp signerte ny kontrakt

13/12/2019

Jürgen Klopp forlater ikke Liverpool med det første.

Fredag den 13. ble en hyggelig fredag for Liverpool-fansen. Dette etter at klubbens tyske manager Jürgen Klopp selv annonserte at hadde signert ny avtale som binder ham til Liverpool frem til 2024. 

Klopp ble hentet på treårskontrakt til de røde på Merseyside i oktober 2015, før avtalen påfølgende sommer ble forlenget ytterligere.
-Allerede ved ankomst i 2015 følte jeg vi passet perfekt sammen, og om noe føler jeg nå at jeg var for beskjeden med min uttalelse. Alle i klubben drar i samme retning, og vi har mye godt i vente, sier 52-åringen til engelsk presse i dag. 

Under sin tid i Liverpool har tyskeren ledet Liverpool til to finaler i Champions League, og én i Europa League. Forrige sesong, da Champions League-trofeet ble hentet hjem, var man også en hårsbredd fra Premier League-tittelen som Manchester City til slutt vant med ett poengs margin.

Denne sesongen har man skaffet seg et enda bedre utgangspunkt enn på samme tid i fjor. Avstanden ned til den regjerende mesteren er på ubeskjedne 14 poeng etter første 16 kamper, mens Leicester er nærmeste utfordrer - 8 poeng bak Liverpool. 

Liverpool får denne helgen besøk av Watford, og noe sier oss at Klopp får en enda varmere velkomst enn normalt er på Anfield. 


Kim Marki

Bookietest2019